Het leven van...

 • Hans Smit boeken
  Hans Smit - Ben Cramer

  Schnabbelaar, arrogante kwast, eigenheimer, domme jongen die zich overal voor leent. Er wordt van alles over hem gezegd. Maar wie is Ben Cramer nu werkelijk? In de vijftig jaar dat zijn carrière duurt, heeft hij de Nederlandse entertainmentwereld zien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • George Saunders boeken
  George Saunders - Lincoln in de bardo

  In februari 1862, twee dagen na zijn dood, wordt de elfjarige Willie Lincoln bijgezet op een begraafplaats in Washington. Die nacht bezoekt zijn rouwende vader, president Abraham Lincoln, de marmeren crypte. Nog een laatste keer wil hij tijd doorbrengen bij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • René Raaijmakers boeken
  René Raaijmakers - De architecten van ASML

  Het Nederlandse bedrijf ASML is uitgegroeid tot absolute wereldleider in de markt voor wafersteppers. Blinde ambitie, bravoure en lef liggen ten grondslag aan deze prestatie. Onafhankelijk techniekjournalist René Raaijmakers beschrijft de spannende route naar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,00
 • Geert Mak boeken
  Geert Mak - De levens van Jan Six

  De levens van Jan Six. Een familiegeschiedenis is het verhaal van Jan Six, zijn familie en zijn vele levens. Zijn portret geldt als het mooiste dat zijn vriend Rembrandt ooit maakte, het hangt - uniek - nog steeds in het familiehuis aan de Amstel. Jan kende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Annie M.G. Schmidt boeken
  Annie M.G. Schmidt - Die van die van u

  Dit prachtige boekje geeft een verrassende nieuwe kijk op het werk van Annie M.G. Schmidt, gekozen en gepresenteerd aan de vooravond van het zeventigjarig bestaan van Uitgeverij Van Oorschot in 2015. Het is een boek waar je iedereen blij mee zult maken als… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • Gummbah boeken
  Gummbah - De avonturen van Wim Kut

  Gummbah is volgens velen de geestigste tekenaar die er is. Hij debuteerde in Humo, waarna vele kranten en tijdschriften volgden. Zijn werk verschijnt tegenwoordig minstens 3 keer per week in de Volkskrant. Verdere uitleg over deze tekening is onmogelijk. Of je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Tom Kellerhuis boeken
  Tom Kellerhuis - Het roer om

  Tom Kellerhuis boeken - Het roer om Journalist Tom Kellerhuis (46) had een goedbetaalde baan als chef Kunst en Cultuur van opinieweekblad HP/De Tijd, maar in 2008 besloot hij zijn baan op te offeren om zijn droom achterna te gaan. Hij meldde zich aan voor de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Antoine Bodar boeken
  Antoine Bodar - Rome door de ogen van Antoine Bodar

  De even sympathieke als mediagenieke priester Antoine Bodar neemt ons mee langs de meest inspirerende, spirituele en muzikale plekken van Rome. Hij bezoekt monumenten als de Sint Pieter, de Catacomben en de Spaanse trappen. Op iedere plek vertelt hij over de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Ronald Giphart boeken
  Ronald Giphart - De wake

  De wake bevat 3 enerverende vertellingen, die geheel op zichzelf staan, maar evengoed met stevige scharnieren aan elkaar zijn gekoppeld. Noodlot ‘Vraag aan een man die net is uitgegleden van een berghelling hoe het met hem gaat. De wereld tolt. De aarde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Carlijn Vis boeken
  Carlijn Vis - Vrij spel

  De oma van Carlijn Vis, een jonge getalenteerde journaliste die we kennen van haar werk voor onder meer Quote en nrc.next, is een eigenzinnige dame met een ijzeren wil. Carlijn heeft haar eerste roman gebaseerd op het ware verhaal van deze oma. Op haar vrije… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50