SPRAAKMAKEND

 • Alfred Birney boeken
  Alfred Birney - De tolk van Java

  Voor een Helmondse schoenmakersdochter, een Indische voormalige oorlogstolk en hun zoon bestaat er geen heden. Alleen een belast verleden. De zoon achtervolgt zijn ouders met vragen over de oorlog in Nederlands-Indië die woedt in het gezin. Hun verhalen zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Johan Cruijff boeken
  Johan Cruijff - Johan Cruijff - Mijn verhaal

  Voetbalkunstenaar Johan Cruijff is een icoon. Hij was misschien wel de beste speler aller tijden. De invloed van zijn speelstijl en voetbalfilosofie was en is groot. Hij is een held, een voorbeeld, een leermeester. Zowel voor- als tegenstanders luisterden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Michel van Egmond boeken
  Michel van Egmond - Kieft

  Bijna twintig jaar lang droeg voetballer Wim Kieft een groot geheim met zich mee. Dat is nu voorbij. Aan Michel van Egmond, auteur van de mega-bestseller GIJP, vertelde hij zijn onwaarschijnlijke verhaal. KIEFT is het verslag van een bittere strijd tegen zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Danny S. Parker boeken
  Danny S. Parker - Het bloedbad van Malmedy

  Dit boek beschrijft het verhaal van een van de gruwelijkste oorlogsmisdaden tijdens het Ardennenoffensief. Toen de Duitsers eind 1944 de Amerikanen compleet verrasten met een aanval in de Belgische Ardennen, zijn daarbij door de Duisters on gekend ernstige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Henk Langenberg, Maarten van Laarhoven boeken
  Henk Langenberg, Maarten van Laarhoven - In Godsnaam

  Henk Langenberg en Maarten van Laarhoven beschrijven in dit boek het Liederlijke en Corrupte Roomse Leven. Hoofdpersoon is de priester Joep Haffmans, die als deken van het Limburgse Gulpen vanaf de kansel fanatiek tekeer gaat tegen homoseksualiteit,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Jaap de Moor boeken
  Jaap de Moor - Generaal Spoor - Triomf en tragiek van een legercommandant

  Wat heeft Nederland allemaal uitgespookt in Indonesië tussen 1945 en 1949? Door de recente overwinning op de Nederlandse Staat van de nabestaanden van het bloedbad van Rawagade (een dorpje in Java) zullen veel mensen zich afvragen waarom we in ons land zo… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,00
 • Philip Huff boeken
  Philip Huff - Dagen van gras

  Philip Huff is een beginnende schrijver die je beslist in de gaten moet houden. Als student was hij chauffeur van Martin Bril en het lijkt erop dat hij daardoor de beslissing heeft genomen om zelf te gaan schrijven. (Zo zie je, elk studentenbaantje heeft zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Bert Keizer boeken
  Bert Keizer - Onverklaarbaar bewoond

  Bert Keizer is een arts die een aantal maanden mocht meelopen op de afdeling neurochirurgie van het VU ziekenhuis in Amsterdam. In dit boek doet hij op een menselijke, zeer toegankelijke en goed leesbare manier verslag van alles wat hij daar dagelijks… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Thijs Slegers boeken
  E-book
  Thijs Slegers - Geen genade

  Succes en rijkdom Van der Meijde was één van de meest talentvolle buitenspelers van zijn generatie. Hij blonk uit in de jeugdopleiding van Ajax in een lichting die door vele werd omschreven als de beste die Ajax ooit had gekend. Een toekomst vol sportief… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Auke Kok boeken
  E-book
  Auke Kok - Tussen godenzonen

  Voetbalboeken zijn de laatste paar jaar razend populair. Vooral de biografieën van René van de Gijp en Fernando Ricksen zijn regelrechte bestsellers. Toch mis ik vaak een diepere laag in zulke recht-toe-recht-aan boeken. Daarom is juist het nieuwste boek van… (E-book)

  Lees meer...
    9,99