SPRAAKMAKEND Top10

 • Alfred Birney boeken
  Alfred Birney - De tolk van Java

  Voor een Helmondse schoenmakersdochter, een Indische voormalige oorlogstolk en hun zoon bestaat er geen heden. Alleen een belast verleden. De zoon achtervolgt zijn ouders met vragen over de oorlog in Nederlands-Indië die woedt in het gezin. Hun verhalen zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  # 1
  19,99
 • Johan Cruijff boeken
  Johan Cruijff - Johan Cruijff - Mijn verhaal

  Voetbalkunstenaar Johan Cruijff is een icoon. Hij was misschien wel de beste speler aller tijden. De invloed van zijn speelstijl en voetbalfilosofie was en is groot. Hij is een held, een voorbeeld, een leermeester. Zowel voor- als tegenstanders luisterden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  # 2
  14,00
 • Michel van Egmond boeken
  Michel van Egmond - Kieft

  Bijna twintig jaar lang droeg voetballer Wim Kieft een groot geheim met zich mee. Dat is nu voorbij. Aan Michel van Egmond, auteur van de mega-bestseller GIJP, vertelde hij zijn onwaarschijnlijke verhaal. KIEFT is het verslag van een bittere strijd tegen zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 3
  19,95
 • Danny S. Parker boeken
  Danny S. Parker - Het bloedbad van Malmedy

  Dit boek beschrijft het verhaal van een van de gruwelijkste oorlogsmisdaden tijdens het Ardennenoffensief. Toen de Duitsers eind 1944 de Amerikanen compleet verrasten met een aanval in de Belgische Ardennen, zijn daarbij door de Duisters on gekend ernstige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 4
  24,99
 • Henk Langenberg, Maarten van Laarhoven boeken
  Henk Langenberg, Maarten van Laarhoven - In Godsnaam

  Henk Langenberg en Maarten van Laarhoven beschrijven in dit boek het Liederlijke en Corrupte Roomse Leven. Hoofdpersoon is de priester Joep Haffmans, die als deken van het Limburgse Gulpen vanaf de kansel fanatiek tekeer gaat tegen homoseksualiteit,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 5
  17,90