BEST SELLER!

 • Robert Harris boeken
  Robert Harris - München 1938

  September 1938. Hugh Legat maakt carrière bij de Britse diplomatieke dienst; hij werkt op 10 Downing Street als privésecretaris voor premier Neville Chamberlain. In een laatste poging om de wereldvrede te redden, vliegen de Britten naar München om daar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ravelli boeken
  Ravelli - De Vliegenvanger deel III De schoonheid van de leugen

  Olivia Ravelli besluit al op jonge leeftijd om schrijfster, piloot én gelukkig te worden. Twee voornemens worden beloond. Haar eerste roman is meteen een bestseller. En als F-16 gevechtsvlieger voert ze samen met haar collega en hartsvriendin Deborah… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Haro Kraak boeken
  Haro Kraak - Lekhoofd

  'Ik kan mijn moeder niet uitleggen wat er in mijn hoofd omgaat, wat ik zie, proef, voel en hoor. Het is alsof we in twee treinen zitten die kortstondig naast elkaar rijden, bijna op dezelfde snelheid, waardoor je, juist door de veilige kloof, ongegeneerd naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • 69,95
 • De Bosatlas van Nederland

  In meer dan 560 pagina's met meer dan 2400 kaarten en beelden is deze bosatlas van Nederland een spectaculaire ontdekkingsreis door ons eigen land. De atlas bevat achtergrondinformatie en historische verdieping. Van fietsendiefstallen tot voedselbanken, van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  119,95
 • De Bosatlas van Amsterdam

  De Bosatlas van Amsterdam De hoofdstad van Nederland in al haar facetten - Honderden kaarten, afbeeldingen en foto's - Over onder andere de stad en haar bewoners, bestuur en onderwijs, pontjes en trams en het Concertgebouw en de dancescene - Met paginavullende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Margreet Hofland boeken
  Margreet Hofland - Bernini's waanzin. Roman

  In haar laatste boek ‘Bernini’s waanzin’ keert schrijfster Margreet Hofland terug naar de 17de eeuw in Italië. Dit is het oude Rome dat we kennen als de achtergrond van haar vorige romans. De hoofdpersonen van dit nieuwe boek zijn Bernini en Borromini,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Hendrik Groen boeken
  Hendrik Groen - Pogingen iets van het leven te maken

  Dit is het ontroerende en geestige dagboek van Hendrik Groen. Hendrik mag dan oud zijn (83 jaar en één kwart), hij is nog lang niet dood en niet van plan zich eronder te laten krijgen. Toegegeven: zijn dagelijkse wandelingen worden steeds korter omdat de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Tomas Ross boeken
  E-book
  Tomas Ross - De tweede november

  Eind oktober 2004. Als informant van de AIVD rapporteert de jonge Nederlandse Marokkaan Hamid Mansur aan zijn superieur De Wolf dat de Hofstadgroep een aanslag beraamt op een bekende Nederlander. Wanneer De Wolf kort daarop wordt vermoord, is Hamid… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Henk Bleker boeken
  Henk Bleker - Het andere Italië

  'De Italianen hebben Berlusconi geschapen en niet andersom'. Het andere Italië van Henk Bleker is een vurig betoog voor een bredere blik op Italië. De familiesamenleving, de karakteristieke familiebedrijven, de politiek en de rol van Italië in Europa. Nu… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95