Alexander Pechtold - Optimist in de politiek

Na tien jaar als fractievoorzitter van D66 staat Alexander Pechtold in 2017 voor zijn grootste uitdaging: zorgen dat Nederland een open en vrije samenleving blijft. Een moeilijke opgave, want xenofobie en pessimisme hangen als een donkere wolk boven Nederland en de wereld. Met de verkiezing van Donald Trump als president van de Verenigde Staten is die dreiging toegenomen.

In Optimist in de politiek schrijft Pechtold vurig en persoonlijk over zijn ideeën voor de toekomst van de Nederlandse samenleving. Waarom was juist hij degene die Geert Wilders vanaf het eerste uur bestreed, en waarom blijft hij dat zo volhardend doen? Wat drijft hem on zich nog steeds in te zetten voor zijn politieke boodschap? Hoe wil hij de brug slaan naar mensen die zich van de politiek afkeren?

Pechtold vertelt openhartig over zijn achtergrond, zijn jeugd en zijn opvoeding. In Optimist in de politiek zien we een man vol idealen. Iemand met een rotsvast geloof in de Europese samenwerking. We ontdekken de drijfveren van een politicus die zich vol overtuiging inzet voor wat meer dan ooit op het spel staat: onze veelkleurige vrije samenleving met kansen voor iedereen.


Het boek optimist in de politiek van Alexander Pechtold is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 17,90 incl. bezorging thuis of op het werk.


Share to Facebook Share to Twitter linkedin Share to Hyves E-Mail
Alexander Pechtold boeken - Optimist in de politiek
ISBN 9789048837557
PAGINA’S 240
VERSCHENEN 06-12-2016
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Hollands Diep

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
17,90
Bestel