Antoine Bodar - Geborgen in traditie

Antoine Bodar beschouwt de rol van traditie in de huidige tijd.

Dit is het moment om ons af te vragen in welke traditie we staan en of die wellicht troost in bange dagen kan verschaffen. Traditie betekent immers verbinding met het verleden –collectief én individueel. Bij elke vernieuwing past het de traditie te raadplegen om niet te blijven steken in de waan van de week.

Stellig is menigeen ervan overtuigd dat juist in een tijd van crises traditie houvast kan geven en zo geborgenheid. Wie de traditie in ogenschouw neemt – maar natuurlijk met kritische blik –, die ontleent daaraan zekerheid en een gevoel voor betrekkelijkheid. Aldus weten we ons geborgen in traditie.


Het boek geborgen in traditie van Antoine Bodar is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 27,99 incl. bezorging thuis of op het werk.


Share to Facebook Share to Twitter linkedin Share to Hyves E-Mail
Antoine Bodar boeken - Geborgen in traditie
ISBN 9789026337536
VERSCHENEN 08-12-2016
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Ambo|Anthos

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
27,99
Bestel

Andere boeken van Antoine Bodar

 • Antoine Bodar - Rome door de ogen van Antoine Bodar
  Antoine Bodar - Rome door de ogen van Antoine Bodar

  De even sympathieke als mediagenieke priester Antoine Bodar neemt ons mee langs de meest inspirerende, spirituele en muzikale plekken van Rome. Hij bezoekt monumenten als de Sint Pieter, de Catacomben en de Spaanse trappen. Op iedere plek vertelt hij over de spirituele betekenis,…

  Lees meer...
  20,00
 • Antoine Bodar - Geborgen in traditie
  Antoine Bodar - Geborgen in traditie

  Antoine Bodar beschouwt de rol van traditie in de huidige tijd. Dit is het moment om ons af te vragen in welke traditie we staan en of die wellicht troost in bange dagen kan verschaffen. Traditie betekent immers verbinding met het verleden –collectief én individueel. Bij elke…

  Lees meer...
    9,99