Moet je Lezen!

 • Joost van Kleef, Henk Willem Smits boeken
  Joost van Kleef, Henk Willem Smits - De zaak Kooistra (Geactualiseerde editie)

  Sjoerd Kooistra was de grootste horecaverpachter van Nederland. Hij was het brein achter ogenschijnlijke succesformules als De Drie Gezusters en De Skihut. Zijn vermogen werd in zijn gloriedagen geschat op 130 miljoen euro. Kooistra bezat een jacht op de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Jan Karski, Céline Gervais-Francelle boeken
  Jan Karski, Céline Gervais-Francelle - Mijn bericht aan de wereld

  Waarom hebben de Britten of de Amerikanen nooit de gaskamers van Auschwitz gebombardeerd? Waarom konden de treinen op weg naar de vele vernietigingskampen jarenlang ongehinderd hun bestemming bereiken? Wisten de geallieerden niet wat er gebeurde? Of wisten ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Hein Griffioen, Peter Sierksma boeken
  Hein Griffioen, Peter Sierksma - Op leven en dood, Bestuurders vertellen over de calamiteit in hun zorginstelling

  Mensen maken fouten. Ook in het ziekenhuis, ook in de operatiekamer, ook in de zorginstelling voor ouderen, ook in de psychiatrische behandelcentra. Er is een belangrijk verschil met de rest van de samenleving: bij deze medische beroepen leidt een menselijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Sarah Bakewell boeken
  Sarah Bakewell - How to Live

  Sarah Bakewell heeft dit boek geschreven over het leven van Michel de Montaigne. De vraag die het boek stelt is: hoe moet je leven? In 20 hoofdstukken geeft de schrijfster 20 antwoorden die zij ontleent aan de essays van Montaigne. Hoewel die essays bijna 500… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Karl Marlantes boeken
  Karl Marlantes - Matterhorn

  Karl Marlantes is in Nederland geen bekende naam. In Amerika is dat inmiddels anders. Dit enorm spannende en aangrijpende boek gaat over de oorlog in Vietnam (het speelt eind jaren ’60) die de schrijver zelf als militair heeft meegemaakt. Het is zijn eerste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Michael Connelly boeken
  Michael Connelly - The Lincoln Lawyer

  Het is dan inmiddels wel verfilmd, toch blijft dit boek een echte aanrader. Het knappe van dit boek zit vooral in een ijzersterk plot, boeiende hoofdpersonen (zoals de advocaat die zaken doet op de achterbank van zijn Lincoln Town Car) en de schrijftechniek.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Simon Winchester boeken
  Simon Winchester - Krakatoa

  Simon Winchester schreef een spannend boek (in het Engels) over de uitbarsting van de vulkaan de Krakatau op 27 augustus 1883. Krakatau was een vulkanisch eiland tussen Java en Sumatra. Door de enorme explosie die zo ongeveer het complete eiland de atmosfeer… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,95
 • Robert D. Richardson boeken
  Robert D. Richardson - First We Read, Then We Write

  Geschreven door Robert Richardson. Dit handboekje barst van de tips en adviezen voor iedereen die (af en toe) zelf teksten schrijft – en wie is dat niet? Alle goed raad van Ralph Waldo Emerson in een notendop, echt, je zult van dit boekje gaan houden en het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • David Sedaris boeken
  David Sedaris - Naked

  De verhalenbundel Naked van David Sedaris staat bol van de gekke verhalen en gedachtespinsels. Waarom hebben mensen op een naaktcamping wel een baardje van drie dagen staan maar toch elke dag verse sneetjes van het scheren op hun balzak vroeg David zich af.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Franz Kafka boeken
  Franz Kafka - Het proces

  Je hoort vaak het woord “Kafkaiaans’ gebruiken. Vaak weten mensen niet precies wat daarmee bedoeld wordt. De uitdrukking is vooral ontleend aan dit beroemdste boek van Kafka, ‘Het Proces’. De uitstekende Nederlandse vertaling die we je aanbieden, is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50