SUPER BOEIEND! Top10

 • De Bosatlas van het Cultureel erfgoed

  Een ideaal boek om cadeau te geven! De Bosatlas van het Cultureel Erfgoed is net nieuw. En als je het boek nu bestelt, kost het geen €119,95 maar € 99,95. Dus een korting van 2 tientjes. Wat krijg je daarvoor in huis? Een boek dat laat zien wat Nederland… (Harde kaft)

  Lees meer...
  # 1
  119,95
 • Bill Bryson boeken
  Bill Bryson - Een huis vol

  Bill Bryson is de Amerikaanse versie van Geert Mak. Eigenlijk is het andersom, want het werk van Bryson is veel bekender. Op een speelse en grappig manier legt hij wetenschappelijk problemen uit, beschrijft hij de wereldgeschiedenis en vertelt hij over zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  # 2
  49,95
 • De Bosatlas Nederland van boven

  Echt een prachtig cadeau en bovendien boordevol informatie. Misschien ken je deze bijzondere Bosatlas al, hij hoort bij de VPRO tv-serie. Er zijn all bijna 30.000 exemplaren van deze speciale editie verkocht! •Alles over Nederland: van klimaatverandering tot… (Harde kaft)

  Lees meer...
  # 3
  39,95
 • Michiel Stroink boeken
  Michiel Stroink - Tilt

  Michiel Stroink - Tilt Een nieuw boek van Michiel Stroink! Dat is goed nieuws, want Michiel is een van de grote jonge talenten in de Nederlandse boekenwereld. Zijn eerste boek ‘Of ik gek ben’ was een succes en smaakte naar meer. En dit boek ‘Tilt’… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 4
  15,00
 • Bill O'Reilly, Martin Dugard boeken
  Bill O'Reilly, Martin Dugard - Killing Kennedy

  John Fitzgerald Kennedy werd in 20 januari 1961 geïnaugureerd als jongste president van de Verenigde Staten ooit. Zijn presidentschap was kort en roerig en eindigde tragisch. Een kleine drie jaar na zijn inaugurele rede kwam de president in de staat Texas om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 5
  19,95